درباره نشریه

پژوهش‌های تجربی حسابداری فصلنامه‌ای است  علمی- پژوهشی از مهر ماه سال 1391 طبق نامه شماره 3/181655 مورخ 1391/08/13 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آغاز به کار کرد و بصورت فصلی منتشر می شود. این فصلنامه با دسترسی آزاد و با رسالت توسعه‌ دانش و پژوهش حسابداری در کشور، به انتشار مقاله‌های پژوهشی مقاله پژوهشی (Research/ Original/ Regular Article)درحوزه حسابداری مبادرت می‌کند. مقالات با رویکرد تجربی/ آرشیوی، آزمایش، بین رشته ای/ انتقادی، بازارپایه، پیمایش و مدل سازی که از ویژگی اصالت و نوآوری برخوردار باشند، در اولویت بررسی و انتشار خواهند بود. مهم ترین حوزه های مورد تاکید برای انتشار مقاله ها به شرح زیر می‌باشد:

• پژوهش های تجربی حسابداری در بازار سرمایه و بازار پول

• پژوهش های تجربی در حسابرسی و اطمینان بخشی

• پژوهش های تجربی در گزارشگری مالی و راهبری شرکتی

• نشریه پژوهش های تجربی حسابداری با انجمن علمی حسابداری مدیریت تفاهم نامه همکاری منعقد کرده است
  • فایل تمام متن مقالات به صورت Pdf در سایت نشریه قرار گرفته و مراجعه‌کنندگان می­‌توانند به صورت رایگان آن را دانلود نمایند.
  •  زبان: فارسی
  • صاحب امتیاز: دانشگاه الزهراء(س)
  • متوسط زمان داوری مقالات: 4 ماه
  • در حال حاضر هزینه ای جهت داوری و چاپ مقالات دریافت نمی شود.
  • نسبت مقالات پذیرش شده به کل مقالات واصله: 15 درصد
  • سیاست نشریه در مورد نحوه برخورد با سرقت ادبی: درصورتی که برای نشریه سرقت ادبی یک مقاله محرز شود، نشریه نویسنده /نویسندگان را در لیست سیاه قرار داده و اگر مقاله ایشان منتشر شده باشد، مقاله بایگانی شده و ذیل نام نویسنده/نویسندگان ٬عبارت «مقاله سرقت ادبی می باشد» درج می شود.
  •  برابر با قوانین علمی و پژوهشی و اساسنامه مجله کلیه نویسندگان و خوانندگان از حقوق مشخصی در زمینه پیگیری روند مقاله ها برخوردارند.
  • حق کپی رایت از طریق   Cc-By-NC-ND مورد پیگیری و بررسی قرار می گیرد.